Aktuality

Změna jízdních řádů PID

Linka 331

  • aktuální jízdní řád od 30.4. do 27.5.2018 - ZDE
  • jízdní řád platný od 28.5.2018 - ZDE

Linka 333

  • aktuální jízdní řád platný od 30.4.2018 do 27.5.2018 - ZDE
  • jízdní řád platný od 28.5.2018 - ZDE

Informace o zpracování osobních údajů

K datu 25.5.2018 Obec Ohrobec tímto prohlášením deklaruje, že přijala příslušná organizační a technická opatření pro zajištění ochrany osobních údajů ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a Obecného nařízení o ochraně osobních údajů a souvisejících legislativních norem, kde Obec Ohrobec vystupuje v roli správce osobních údajů. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s platnou legislativou.

Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách v sekci "Obec", v článku  "Informace o zpracování osobních údajů"  (http://www.ohrobec.cz/index.php/informace-o-zpracovani-osobnich-udaju)

Očkování proti vzteklině

Dne 31.5.2018 bude probíhat očkování  psů a koček proti vzteklině:

  • 16:00 - 16:30 hod. Ohrobec - před obecním úřadem v Ohrobciockovani pes kocka.obr
  • 16:45 - 17:00 hod. Károv     - na II. zastávce ul. Károvská

Cena 1 očkování:       180,- Kč

Očkování kombinace: 300,- Kč.

Očkování provede MVDr. Svoboda. S sebou očkovací průkaz.

OHROBECKÝ ORIENTAČNÍ DUATLON

Skautský oddíl Ohrobecká Medvíďata ve spolupráci s Obcí Ohrobec a Oddílem orientačního běhu SK Zvole Vás srdečně zveduatlon.obr

v sobotu 26. května v 15:00 hodin na

OHROBECKÝ ORIENTAČNÍ DUATLON

cyklo/běžecký závod - tentokrát po lampiónkách pro orientační běh - pro děti i dspělé všech věkových kategorií. S sebou si přivezte vlastní kola nebo odrážedla, helmy a soutěžní náladu ;) 

Sraz na rohu ulic U Planin a Meruňková (od otočky autobusu bude cesta značena fáborky).

   Akce se koná s finanční podporou MAS Dolnobřežansko.logo mas