Obec Ohrobec připravuje nový strategický plán svého rozvoje pro další zhruba desetileté období.znak obce

Jeho cílem je navrhnout hlavní oblasti dalšího rozvoje obce a připravit rámec pro konkrétní aktivity, které by měly být v příštích letech realizovány.

Názor obyvatel obce považujeme v této věci za velice důležitý, proto bychom rádi požádali o účast v dotazníkovém šetření - které probíhá prostřednictvím ON-LINE FORMULÁŘE - ZDE

 

Možné formy zapojení:

1) Účast v dotazníkovém šetření - které probíhá prostřednictvím on-line formuláře. Tento formulář je k dispozici také v tištěné podobě. Můžete si jej vyzvednout na těchto místech:

  • obchod U Kapitána, Zvolská 595, Ohrobec
  • obchod (bývalá pekárna), Károvská 128, Ohrobec
  • restaurace U Trojánků, U Rybníků I 10, Ohrobec. 

Dotazníkové šetření bude probíhat do 31. 5. 2023 a jeho výsledky budou poté zveřejněny na webových stránkách obce a v sprnovém zpravodaji.

2) Účast na setkání pracovních skupin k jednotlivým tématům v září 2023 – termíny setkání budou zveřejněny na webu obce Ohrobec spolu s garanty jednotlivých skupin ke konci srpna. Předpokládáme setkání v čase od 17:30 do 20:00.

3) Zpracování konkrétních námětů a připomínek – které můžete zasílat rovněž do 31. 5. 2023 na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.